Kap Verde

Hejsan Allihopa.
I söndags natt så kom man hem till Sverige igen efter en vecka på Kap Verde med familjen.
Det var verkligen en lärorik resa kan jag ju säga för att ni ska förstå. Det är ett fattigt land med brist på vatten och mycket grus, sand, och öken i stort sett. Bygger upp hotell och hotellexemplar överallt ser ut som en byggarbesplats i stort sett. Men stränderna är helt underbara där nere verkligen, sjukt vackert var  det, finns inga ord som kan beskriva havet och ständerna där nere, det måste upplevas verkligen. Landet hade ändå sin charm liksom på något sätt och det hade folket som bodde där med, många bar korgar och så på huvudet precis som i afrika alltså, man blev helt farcinerande (eller hur det stavas). Orkar ej skriva allt här om resan vill ni veta något så får ni fråga helt enkelt, men en lärorik resa var det verkligen.

Det var skönt att komma hem till svarige igen, man är tacksam över att man har det så bra som man har det här hemma. Träffade Malin igår det var så sjukt kul att träffa henne igen verkligen saknat den tösen så sjukt mycket fikade och sen en runda istan som vanligt hehe, sen släppte jag av henne hos Charlie haha.

Idag blir det ner en sväng på arbetförmedlingen snart och ha möte med min handläggare, suck vill inte men lika bra att man får höra vad hon har att säga inte för hon är till stor hjälp precis, men men får la se.

Ha det bra allihopa, kanske skriver mer senare idag får se.

Take Care, Cioa Bella.:P


image4

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0