Uppdatering

Hejsan.

Sorry att jag inte har skrivit på länge jag får ta o skärpa mig att skirva här lite varje dag.
Här har det väl inte hänt så hemskt mycket igentligen, men tänkte ska skriva lite om min helg i Uppsala och min födelsedag hehe.

16 maj, fredags så bar det iväg till Uppsala till brorsan.
Blev en tågresa på ca 6 timmar, men det gick bra faktiskt, lyckades
och att byta tåg i Stockholm till Uppsala, hehe sjukt stolt över mig själv.:)

Kom upp till brorsan vid 16 tiden stack till honom vilade lite innan vi gick ut och käkade på en resturang som heter Terassen sjukt underbar resutrang, god mat och god dricka, sen bar det hem till brorsan igen o kollade lite tv o slappade o snackade. slappande kväll med andra ord.

Lördagen blev det upp ganska tidigt o jag skulle möta upp Emelie en tjejkompis från Gävle, men andra ord skulle jag på äventyr i Uppsala själv haha men jag lyckades riktigt bra, bussen ner till stationen mötte upp Emelie, sen mötte vi Upp Janni min underbara skåning haha.:)

Sen efter en timme på stationen så kom också Alexandra, Moa, Pernilla, sjukt underbart att träffa er, helt underbart verkligen, sen bar det av till bussen som skulle ta oss till Ola såklart hehe, vi hade våran egna Turnebuss haha åkte buss gratis till Dragets Hus o Hem där Ola skulle vara såklart.

Efter mycket skratt o flipp på bussen så var vi framme o där blev det ännu mer skratt o flipp haha sjukt underbart o sjukt kul vekrligen. <3 Tyvärr blev det ingen signering, sjukt tråkigt, men han hann inte eftersom han skulle till sommarkrysset på kvällen. blev tajt om tiden. men jag hade en grym lördag med tjejerna ändå.

Tog en taxi tillbaka till staionen i pissregn, de skulle vidare till Stockholm och sommarkrysset. För min del bar det av till min underbara kusin Emma och hennes familj, jättekul o träffa er alla igen, Elvira gumman du är bara för underbar, jätte duktig var du på att dans hihi.:P

Sen kom brorsan o hämta mig sen blev det hem o vila,
sen blev det utekväll med brorsan och några grabbar fråns
 hans fotbollslag sjukt kul verkligen.

Men det bästa var ju hlet klart när Jesscia ringer mig, och säger:

Jesscia - Hej Gumman, det är nån som vill gratta dig i efterskott här.
Jag - Jaha vem då?
Jessica - Det får du höra själv.
Jag- Bara jaha?

Sen hör jag en röst som säger - Hej det är OLA!!
Jag - Du skämtar med mig?
Ola- Nej jag skämtar inte med dig, det är jag i högst person.
Jag - Haha okej
Ola - Grattis i efterskott, hoppas du haft en kanon bra födelsedag,
och du får en underbar kväll.
Jag - Tack så mycket, sjukt snällt av dig.

Sen blev lite mer snack med honom men orkar ej skriva allt. Men det var den BÄSTA överraskningen o bästa presenten ever liksom. Sjuk känsla var det verkligen. Tack så sjukt mycket Jessica o Ola <3

Sen på söndagen var det slappa o käka innan man skulle med tåget hem till Skåneland igen

Det var kortfattat om min födselsedag/helg.

Bästa födelsedagen någonsin liksom det vill jag lova.

Ha det fint o sköt om er. puss o kram / Marie

Varför?

Hejsan Allihopa.

Nu känner jag bara att jag måste skriva av mig lite.
usch allt känns som det bara är upp o ner o allt.
hatar att ha denna känslan men vad ska man göra när "vännerna" får en att må såhär.
Det känns som man bara är ett stort skämt hos alla liksom. Man få höra samm sak 100 gånger om liksom
Översnäll, bryr sig för mycket, du stör alltid m.m liksom är man så jobbig så varför snacka med mig då?
Är det fel att bry sig om sina vänner eller?

Allt rasade väl samma när jag o Sebastian bröt våran vänskap, det har varit en otorligt jobbig tid för mig.
Mång gånger har jag tänkt att det var det bästa, eftersom vi bara tjafsa o småbråka hela tiden. Han tog mig för givet, jag tröttade på det, han kunde inte höra av sig, eller nått, ungefär som han redan hade gett upp våran vänskap.

Men herregud vad jag saknar han nu alltså det är så sjukt. Hanar mitt allt, han fanns alltid där för mig, kunde snacka med honom om allt. men varför förändrades du till den du är idag? När jag träffade dig hade du ett hjärta av guld, vi hittade på olika saker tillsammans, snackade om allt, stöttade varandra....

Idag är det inte alls den personen som jag träffade sommar 2004. Utan du bara gav upp allt om våran vänskap, men jag saknar dig så otorligt mycket att det inte går att beskriva med ord. men kan jag erkänna det för dig?

Nej jag har betsämt mig att bryta våran vänskap var nog det bästa igentligen. men sen att inte alla andra kan finnas d för mig o stötta mig på samma sätt, utan att de måste skämta om allt hela tiden är jobbigt. Man kan ej hjälpa att ta åt sig, de trycker verkligen ner en.

Men får väl helt enkelt leva ensam, och de nadra får sköta sitt o vara lyckliga. Så är jag inte ivägen i alla fall. det är väl huvudsaken att de slipper mig.

Usch detta blev ett flummigt inlägg kanske men men kände att jag behövde skriva av mig lite helt enkelt. Ni behöver verkligen inte läsa det.

Ha det fint allihopa..pussen o kramen / Marie

Solen

Hejsan.
Usch vad jag är dålig på att uppdatera mig här på bloggen.
men som sagt man orkar inte alltid skriva av sig eller så bara glömmer man av det lätt.
Idag har det väl inte hänt så fruktansvärt mycket, skulle ut o gått en runda med Malin men det
blev inte av eftersom hon skulle vara med pojkvännen efter han slutat jobbet. lita segt men men vad ska man göra, blev sitta i solen ett tag innan idag och bara slöa. annars har man beställt en ny tid till uppskrivning idag.

annars ikväll så mötte man malin när hon skulle hem från pojken, så hon fick sin tröja som hon hade hos mig, blev lita små snack också så med såklart.

Nej nu kallar sängen, ska upp imorgon och fixa Id-kort inför sommaren.
sov gott allihopa vi hörs o ses. Ciao

Valborg <3

Hejsan <3

Valborg igår då ja. usch redan inne i Maj månad nu lisksom? hallå var tar månaderna vägen?
Skulle inte bli nått festande för mig igår hehe nej nej inte alls. Träffade Malin på dagen sen blev det Rhodos o käka på kvällen med henne, Mange, Andreas, sen stack jag o malin ner o såg bålet som vanligt. Sen gick vi hem, men fy fan va kallt det var shit mannen sjukt kallt. Men inom Malin sen hem till mig och byta om för då hade vi ändå bestämt oss att det skulle bli utgång för oss i alla fall.

Blev utgång med Malin, Charlie, Sebastian, Calle och Christoffer med andra ord alla grabbarna :)
Blev först baggens som vanligt där vi träffade Mange o Andreas med haha. Sjukt kul var det i alla fall.
Träffade också andra polare man inte träffat på jätte länge grymt kul verkligen.

Men sen stack våra grabbar till Tycko förutom stackars lilla Calle som var kvar på Baggens haha, så jag o Malin tog med han  också till Tycko när vi skulle dra till de andra grabbarna där. Väl hittade vi de andra Charlie, Sebastian och Christoffer. Satt där o snackade och hade det grymt trevligt.

Sen betsämde sig, de andra att de skulle inom tages, men jag o sebastian pallade ej dra dit, så betsämde oss för att dra hem så vi hade följe hem snackade hela vägen hem underbart. Tack vännen för du finns i mitt liv. Du är guld värd verkligen. The Best Friend <3

Tack för en sjukt underbar kväll igår Malin, Sebastian, Charlie, Christoffer och Calle.
Ni är guld värda allihopa. Kärlek till er allihopa <3

Ciao Ciao ses o hörs <3

// Marie, Mii, Marooo :P


RSS 2.0