Sandgården :)

Heej Alla.
Nu var det ett tag sen jag skev ett inlägg tycker jag *fy på mig*
Idag blev det att hoppa in o jobba på mitt gamla "jobb" på Sandgården inte jobbat
där på ca 1 år tror jag eller nått sånt, så man var ju lite nevös hehe allt ändras ju så fort.
Men det gick jätte bra faktisk, man var ju lite nollställd i början men man kom ju fort in i det igen
tyckte jag hehe. Ganska kul o vara tillbaka men jag kan inte låta bli att sakna min underbara Annette
som lämnat sandgården ett tag för att prova på att jobba på lasarettet, saknade henne på sandgården ikväll. :(
Inte desamma utan henne men men det gick bra ändå som sagt, annars så är man hemma nu o slöar käkad elite äppelpaj som mamma bakat när jag kom hem..mums mums kan jag ju säga det är ju aldrig fel:)

Snart blir det väl dejta kudden, men ha det bra o ta hand om varandra.

Ciao Ciao // Marie

Jobb?

Heej allihopa..

Hmm idag så har det väl inte hänt så fruktansvärt mycket mer än jag fick ringa upp nån Inger som hade lämnat meddelande på min mobil om något jobbsökande, klart ringde men tyvärr kunde jag inte hjälpa henne för hon behövde en vikarie som hade körkort o den utbildningen jag hade, men jag har ju inte körkort åhhhh gud vad jag hatade mig resten av dag på mig själv att jag inte har det, men jag har gett mig fan på att jag ska ha det nu snart alltså så nu är det plugga plugga o köra o köra hahaha.

Annars ringde min andra chef frånmitt sommarjobb ville jag skulle hoppa in o jobba några kvällar då dem behövde folk o en dag såklart en helg, men men måste ju få lite klirr i kassan. Sen nu på lördag ska jag in o jobba på Sandgården där jag jobbade förra sommaren haha man pendlar mellan två jobb när dem behöver vikarie haha det är sjukt igentligen, men behöver man pengar så behöver man, vill ej leva på mina föräldrar aldrig livet.

Men man får väl hoppas det snart snart dyker upp nått lång vikariat eller nått fast jobb så man kan planera sina dagar lite bättre, men det gör jag ändå, för kan jag inte dem dagarna dem vill så tackar jag nej såklart nu är det mycket med körskolan o så. Man måste ju kunna ha ett liv med liksom.

Hmm nej annars har det väl inte hänt nått kul idag, lite smått irriterad o så har man vatt när man läser att HIF är vill sälja Henrik Larsson för att ekonmin är lite rasslig nu hallå va fan tänker dem med igentligen? Om de säljer honom så kommer det inte gå bra för HIF det är ju en sak som är säker, men läste sen att dem tänker inte släppa han fråns han kontrakt går ut nästa år i alla fall. men man blir ju fan förbannad när dem tänker sälja honom för tat få in pengar liksom :O

Henke Larsson kommer alltid vara en fotbollsspelare jag kommer ha närmast hjärta o alltid minnas. Han har alltid varit min favorite spelare  jag var liten o kan minnas jag börja se han...

Näää nu blir det sängen för min del, dejta den ett tag sen sviker ju en aldrig hahaha.:P

Ha det fint allihopa..ta hand om er, simma lugnt...puss o kram till dem som vill..<3

// Marieee


Henke Larsson
HENKE LARSSON -  SÄLJER HIF HONOM KOMMER DEM GÖRA
SITT LIVS STÖRSTA MISSTAG !!!! BÄST PÅ PLANEN, OCH HAR
GJORT SÅ ATT HIF ÄR DÄR DEM ÄR IDAG. TACK HENKE <3

Vänner

Heej Sötisar..

Idag var det upp ganska tidigt för min del, plinga Gill höra om vi skulle ses idag eller om vi skulle ta det nån annan gång mycket riktigt så skulle hon jobba o jag tyckte det blev lite stressigt att ses idag då, så vi bestämde Fredag istället. Sen plingade jag malin för vi skulle då istället dra till badet o simma, och det var ju inte igår jag gjorde det men det är på grund av att de haft stängt under sommaren.. Men det blev i alla fall 50 längder mycket mycket stolt över mig själv får jag lov att säga :) Sen hem käka nått snabbt sen kom underbara Sebastian o hämtade mig så söt du är vännen.:) Hem till han o kolla in hans n lägenhet, helt okej i mina ögon :) Fika hos honom o snacka om allt från himmel till jord, minnen, kärleken, ja allt, så sjukt underbart, fick till o med höras hans åsikt om mina kärleksproblem underbart haha, som sagt vi är tajat o vi snackar om allt.:)

Sen körde han mig ner istan där jag möte upp Fanny, sprang några ärende med henne, sen en snabbis inom maddes tog en dricka o snacka lite sen var det dax för henne att dra till träningen.:) Och jag drog hem hjälpte mamsen med tvätten o lite sånt smått.:)

Så jag har haft full rulle idag + att jobb ringt o säkt mig sjukt mycket haha
ska in på lördag på mitt gammla jobb Sandgårdeno jobba såå sjukt underbart att komma
tillbaka ska bli kul faktiskt hehe men de får lära upp mig på nytt hahaha.

Nej detta var lite om min dag, hoppas ni haft en bra dag ni med.:)

Ha det underbart, nanna gott, för det ska jag. //Marieeee


Uppsala Resan

Nu är jag hemma igen från Uppsala, spenderat min tid där uppe hos brorsan med mamma o pappa.
Tänkte jag får väl blogga om min underbara resa haha.

Lördag natt/morgon kl 04:00 drog man iväg i bilen på väg till uppsala. sjukt trött var man det var bara att hoppa in i bilen o sova där bak haha. Sov nog några timmar men inte det skönaste att sova i bil om jag säger så. Kom upp till Braehus vid 7.30 något där vi tog våran första paus i resandet. hade smörgåsar o sånt med oss så det blev att sitta o få i sig lite frukost o dricka. sen belv det att gå på toa för mig o mamma. Sen var det bara in i bilen igen o köra emot Uppsala. Resan gick bra hela vägen faktiskt, var uppe i Uppsala vid 12 tiden något. Handlade hem lite grjor till brorsan sen hem om honom o fikade lite o så.

Sen blev det shoppingrunda på stan med brorsan, mamma, pappa han blev hemma hos brorsan för att sova lite han hade ju ändå kört hela vägen upp så han var ju sjukt trött. Brorsan o mamma o jag tog en shoppingrunda istan nån timme, jag hittade eller snarare min brorsa hittade en sjukt sjukt snygg vinterjacka till mig. grymt snygg var den och den var ju inte billig om jag säger så haha det blev tomt i plånboken hehe, men både mamma o brorsan tyckte jag skulle köpa den så det gjorde jag ju såklart.:)

Sen hittade jag också en grymt snygg kjol, kunde inte hålla mig utan det fcik bli den också, letat efter en kjol nu till vintern som man kan ha och hösten med såklart, så äntligen hittade jag en. Brorsan hittade en väska efter mycket om och men han skulle ha, för hans träningsväska var inte i bästa skicket längre om jag säger så haha. mamma hon hittade ett par örhängen som var sjukt söta.

Sen blev det hem till brorsan gick o mamma, jag, pappa checkade in på hotellet som vi skulle bo på Scandic Hotell som är mitt emot där brorsan bor hur bra som helst. Fick samma rum som vi haft innan haha lite roligt det där. Sen vilade vi oss lite. På kvällen blev det att fira mamma o pappas bröllopsdag på en resturang som heter kör, kött, och bar, sjukt mysig resturang verkligen, där man fick välja vilket kött man ville ha, sen vilken sås man ville ha till, sen vilken potatis, prommes eller potatisgratäng man vill ha så man fick göra sin egna lilla måltid haha sjukt bra.

Tog lita tid innan vi fick den men det var mycket folk också där så det är ju helt förståligt ju. Men sååå sjukt mycket man vi fick herregud inte sett så mycket mat i hela mitt liv tror jag hahah :O blev mätt bara av att titta på det hahah. men det var så underbart gott verkligen. Kvällen blev i alla fall lyckad :)

Söndagen blev att köra en runda ut o kolla var nånstans vi skulle sen när vi skulle kolla på brorsans lag, var deras idrottsplats låg, sne blev det köra ut o ser var min bror jobbar nånstans vilken skola, sjukt fin skola verkligen så in o kika lite där, sen vände vi hem om till brorsan men jag o mamma bestämde oss för att ta bussen ner istan o ta en glass så det gjorde vi.

När jag hoppar av bussen så springer jag nästan ner en person som jag känner så sjukt mycket igen men kom ej på vem det var fråns mamma kommer springande efter mig och säger det var ju PATRIK ISAKSSON :O hahaha jag bara jaaa det var det ju heregud jag hade ju sprungit på honom utan att komma på att det var han hah det var lite häftigt. men jag tog väl han som vilken person som helst, la ej märke till det så mycket. Haha undra om jag hade gjort det om det hade varit OLA hahaha hmmm vem vet kanske bara gått förbi hahahha.

Vi tog en mjukglass i alla fall istan o tände ett ljus inne i domkyrkan det är ju sjukt märktig den kyrkan, sen tpg vi bussen hem till brorsan igen där mötte upp dem sen blev det skjusa min bror till en polare, sen åkte vi vidare för att hälsa på min kusin som också bor i Uppsala, och mitt kusinbarn sjukt underbart att träffa dem igen verkligen.

Sen blev det tillbaka till hotellet byta om och iväg för att se brorsans lag spela match, tyvärr förlorade dem med hela 9-0 men hela laget var ju nsötan sjuka eller skadade så det var typ ett reservlag som fick spela mot serieledarna Märsta men men....

Måndagen blev ju att sätta sig i bilen igen för att åka hem till skåneland.:) vi hade bestämt att vi skulle åka inom dalarna för att hälsa på några barndomsvänner till mamma och en barndomsvän till mig med. Men först så stannade vi i Skinnskatteberg där pappa har en släkting eller bekant till farfar så hälsade på honom lite, sen iväg emot Ludvika där min mamma är född o uppväxt. Där träffade vi en barndomsvän till mamma o hennes föräldrar trevligt o träffa dem igen, blev så glada så dem fick tårar i ögonen när vi skulle åka igen. Sen inom en annan barndomsvän till mamma o hennes dotter Erika som jag är barndomsvän med, vi har inte sett på hela 9 år ungefär herregud sist vi sågs var vi 11 ¨år haha och nu är vi 20 båda två så sjukt underbart att träffas igen.

Sen efter det blev dte hela vägen hem till Skåneland, fast med några toalettpauser o så. och såklart hade jag Ola musik hela vägen upp o hela vägen ner igen i min mp3 hahaha.:)

Men resan gick bra både dit o hem, haft en underbar helg ska inte klaga, men det märks att man är hemma nu sjukt trött är man hehe men det får gå ändå saknat alla här hemma såklart <3 Men undrar om det verkligen är någon som orkar att läsa hela denna romanen hahah om min resa <3 Ni behöver inte om inte inte vill, men ni som orkat att läsa hela ska vara stolta över er själva hahha :)

Ha det underbart så ses vi o hörs snart igen. Love / Marieeeee <3



Jag o Erika <3 Älskar dig gumman, vi rockar <3

Fredagen

Heej allihopa.

Fredag idag och det innebär packning för min del ju. Åker ju imorgon bitti jätte tidigt upp till Uppsala över lördag o söndag för att umgås med familjen o lite så, myspys o shopping för mig o mamma såklart haha.

Idag så vaknade men runt 10 tiden, ut o gå slingan med mamma, faktiskt skönt att göra det på morgonen eller ja förmiddagen hehe. Sen blev det ner istan med Malin en runda, inom banken fixa lite ärende med henne, sen var det bara bussen hem igen för jag mitt dumma nötta hade ju glömt mitt kort hemma så jag kunde inte ta ut några pengar haha så hem igen hämta det o ner istan igen haha, inom och hämtade mina skor som varit inne för klackning, grymt bra jobbat med dem är ju nästan som nya ju wieee.:)

Sen stack vi inom Olofsson o Gina Tricot för att kolla läget men fanns inget dirket som jag fastnade för, kollar nog i Uppsala när jag är där se om man hittar nått där hehe. Sen sist blev inom systemet för malin skulle in o handl aite till ikväll och imorgon hon var bortbjuden så fick hjälpa henne med att bära.

Sen bussen hem sen hjälpte jag Malin hem med grejorna satt o snacka med hennes mamma lite om jobbet o så, där jag jobbade innan där jobbar Malins mamma liksom.:) Sen hem o iväg med mamma och hämta bilen som varit inne på service o så. Sen nu snart ska jag lämna iväg mina älsklingar mina undrebara katter dem ska på kattpensiont mendans vi är i Uppsala men det går säkert bra, bara jobbigt att lämna dem ju tomt här hemma ikväll.:(

Sen blir det väl käka o sen packa det sista man ska ha med sig, tandborste, lite såna småsaker som kan vara bra att ha med sig haha :)

Men hoppas alla får en underbar helg i alla fall och jag är hemma igen på Måndag och då lovar jag att jag ska blogga om min underbara resa till Uppsala o hemresa med såklart.

Ta hand om varandra nu. pusspuss älskar er <3

Ciao / Marie


Körskolan

Hejsan Alla sötnosar.

Märker att jag inte skivit här på någon dag men inte något speciellt som hänt igentligen
Förutom i Onsdags var jag faktiskt nere på körskolan igen efter sådär 1 halv år haha, men som alla vet har jag ju försökt sätt min uppskrivning men reglerna ändras ju nu fråns 1sep och då måste man boka både uppskrivning o uppkörning på samma dag o göra båda proven samma dag eller inom 2 veckor, så det var ju bara för lilla mig att gå ner på körskolan o beställa lite körtider o körlektioner så nu jävlar ska jag ta det och det är ingen som kan stoppa mig haha nej men jag tänker ger 110% om inte mer, nu har jag 4st körlektioner som är bokade så nu finns det ingen återvändo om man säger så haha, men ska bli kul o börja göra igen. körningen är bara rolig ju det är teorin som är så sjukt tråkig men men nu sk ajag ge järnet.

Hmm annars har det väl inte hänt något speciellt vad jag vet, är ej hemma ihelgen ska upp till Uppsala och hälsa på brorsan med mamma o pappa hade jag tänkt åker sjukt tidigt på Lördag morgon men jag är hemma igen på måndag då ska jag lova er att blogg om resan :)

Men ha det fint alltihopa. ni får ett sista blogg imorgon innan resan börjar på lördag hahaha..

Ciao Ciao / Marie

Rix Fm Festivalen Malmö <3

Heej Allihopa...

Eftersom Linda, efterlyste en blogg om när jag var i Malmö i helgen o såg Ola. Så får jag väl ta o skriva några rader hur det var den kvällen, så hon kan läsa och ni andra såklart med som vill.

Vid 14.00 på eftermiddagen så tog jag o min tjejkompis tåget ner till Malmö för att se Rix Fm Festivalen nere i Malmö Festivalen. Dagen innan fick jag reda på att våran älskade skåning skulle med till Malmö på Rix Fm såklart blev man ju superglad, saknat att se han på scenen. Men som sagt vi landade på Malmö Centarl ca 14.52, var ca 1 timme innan Rix Fm Festivalen skulle sätta igång, Jag o min tjejkompis sprang såklart raka vägen dit inte så mycket folk trots det var bara 1 timme innan det hela skulle börja, rätt skönt tyckte vi, vi vill inte så längst fram men kom en bra bit fram ändå till sist brukar bli så hehe. Men folk kom och hela storttoget var ju fullt när hela startade 16.00 ut på scenen kom ju Roger o Titti från rix morron zoo. Tyvärr så kunde inte Gert komma, lite tråkigt men var kul ändå.

Först ut på scenen var ju såklart Ramselles, sen blev det Amy som kom ut på scenen, en glad liten tonårs tjej får jag ju säga haha. Sen var hela festivalen igång o Maria, Kurt, Rongedal, Sanna, E-type, Patrik Isaksson, och sist med inte minst våran älskade OLA SVENSSON <3 Det blev verkligen ös på torget, för innan honom hade ju E-type fått igång publiken duktigt mycket och sen kom Ola och han höll igång den lika bra om inte mer, Underbart att se han står där på scenen i sina underbara lockar o sitt leende o bara njuter, lyckan spridder sig verkligen.

Jag fick en tanke där jag stod, att LInda då som varit lite nere den senaste tiden, behöver verkligen lite lycka o glädje så tog upp mobilen och slog henne en singnal, hon fick höra Ola sjunga Love in stereo live i Malmö genom min telefon så hon var med också på ett litet hörn, efter det så var det ju Natalie o där blev det allsång som bara den underbart fick sta rysningen där, sjukt underbart.

Sen efter Rix Fm festivalen så ringde jag upp Linda igen för att försäkra mig på att hon verkigen hade hört Ola sjunga Love in stereo, och såklart hade hon ju det och hon var sjukt glad, verkligen skönt att höra att man kan glädja en person genom att ringa ett samtal :)

Effer det blev det donkan med tjejkompis, sjukt sjukt hungriga var vi, sen yrade vi lita i malmö.
Tills sist var jag så nära att åka hem igen för vi hittade inget roligt att göra, men min killkompis Mange ville ju verkligen att jag skulle stanna kvar tills han kom så vi kunde ses sötnosen fick som han ville haha.

Efter nån timme då jag o min tjejkompis träffat på en främling Josefine hette hon som blivit av med sina vänner fick hänga på oss för vi tyckte synd om henne annars, iväg o träffa sötnosen (Mange) och hans vänner, sen hamnade vi efter mycket om och men i nått tält men jag o min tjejkompis ville ta det tidigare tåget hem o inte det sista men som sagt Mange fick sin vilja igenom igen han ville ej att jag skulle gå så han lovade att att han skulle ta tåget med oss så vi hittade till centarlen med

Så man blev ju kvar o mtmog en cider till och hande trevligt tillsammans med dem. Haha när vi kom så tyckte jag o Felicia att bänken var ostadig så vi byte bänk, men efter nån timme så åkta först Mange i marken jag efter och felicia efter mig hahahahhaa där låg vi i en hög på marken på varandra ahahaha

Mange - Dem föll för mig :)
hahaha hans jävla kommentarer alltså.

Men Felicia o Mange ick fixa ihop bänken igen eftersom jag bara skrattade :P

Sen nån timme efter blev det tåget hem, släppte av Sötnosen (mange) i kävlinge tur jag var vaken för det var ju inte han, jag låg o halvsov i hans famn men han sov haha så väckte honom, så han kom av, sen blev det landskrona för mig o min tjejkompis hahaha cykla hem as kallt var det men det gick ändå.

Detta var min minnesvärda kväll på Malmö Festivalen 2008 haha och med Rix Fm Festivalen med Ola :)

Tack för en sjukt underbar kväll Ola, och alla som var med den kvällen. Ni är guld värda i alla lägen <3

// Marie




Kärleken?



Kärleken, den är verken lätt eller svår.
Men ibland tror jag faktiskt vi gör det svårare än vad det igentligen är, eller hur?
Folk säger att man inte ska leta efter kärleken för den dyker upp när du minst anar det.
Jovisst det kanske den gör för vissa, men ändå fortsätter man leta efter den speceilla personen
man vill ha närhet till älska och bli älskad av. Visa hittar kärleken lättare än andra och det håller vid första försöker, visa måste kyssa många grodor innan dem hittar sin drömprins/prinsessa.  Det är ingen som sagt att kärleken den ska vara lätt liksom. Precis som annat här i livet, livet är ingen dans på rosor precis.

Visst saknar vi närhet o vill bli älskad, men man ska inte göra det svårare än vad det är.
Jag tror man stirrar sig blind ibland, ibland är nog den riktiga kärleken precis framför näsan på oss,
men bara att vi inte öppnat ögonen och ser det än. :(

Tror man ska koncentera sig på något annat i livet, och kanske när man minst anar det så dyker kärleken upp framför dig, och överraskar dig :) Eller så ska man nog öppna sina ögon ordentligt o se sig omkring kanske just kärleken står framför dig, bara du inte riktigt fattat o sett det innan..<3

Detta blev en liten lektion om kärlek haha nej men kom in på dem tankarna när jag snackade med
en killkompis som sitter o deppar lite över kärleken, så tänkte jag behöver nog skriva av mina tankar.:P

Ha det fint allihopa. kom ihåg: Öppna ögonen, kärleken kanske är framför dig:O haha

Ciao Ciao / Marie

Tisdagen

Hejsan alla :)

Inte för jag om det är några som läser min blogg nu mera? Hmm verkar inte som det så sjukt tråkigt.
Kanske lika bra att ta bort denna sidan eller? Men på ett vis är det så sjukt skönt att bara skriva av sig när man väl behöver det liksom. Utan att bry sig hur det riktigt låter eller så.

Tisdag idag, usch morgonen var inte min favvo dirket, vaknade med mensvärk det var mindre mysigt usch usch
skulle igentligen ute o promenera med mamma, men blev att sätta sig på motionscykelen istället o träna lite där,
inte så jätte kul det heller men det blev gjort i alla fall..:P

Annaras har man bara tagit det lugnt idag man har inte haft ork till att göra nått speciellt när man har mensvärk aj ni förstår vad jag menar tjejer right? får se vad som händer ikväll blir nog en lugn kväll kan jag ju säga haha.

Ta hand om er, vi hörs kanske senare igen. puss älskar er. <3

Tisdagen

Heeej alla dem som läser eller nått.:P

Idag har det varit en seg dag kan man tycka, ledig idag med från jobb som
jag inte är tacksam för för det är jag efter min helvetes vecka förra veckan så är jag sjukt glad
att vara ledig idag med hehe.

Idag blev det åka iväg med mamma o pappa o handla lite i Hyllinge passade också
på att smitta in o kolla lite på Familija, hittade faktiskt en snygg väska på rean för 100 :-
inte dåligt det va? haha. annars har man försökt få tag på telenor men verkar vara hopplöst hehe
men men det var ändå inget så jätte viktigt mer att jag underade bara hehe.

Hmm annars vet jag ej vad som händer idag, ska nog bara ta det lugnt sen ta tag i mina underba teoriböcker igen o kolla igenom lita där duktigt va? Någon som har ett bra tips hur man kan å in teori bäst? Tar jätte gärna emot alla tips :)

Nej nej, nu ska man fxa lite käk, men ha en underbar dag/kväll <3

Ciao Ciao / Marie


Halmstad :P

Hej Alla Sötnosar :)

Idag är det Måndag och man är ledig efter att jobbat sin "helvetsvecka" skönt att ha den gjort.
Så det är skönt att vara ledig, idag har man faktiskt varit gymt duktig, tog en stor städning på rummet.
usch sånt tråkigt men sånt måste man göra. men skönt att ha gjort det i alla fall.:)

Ikväll bär det av till Halmstad, för att se HBK - HIF med pappsen, Mathias och Patrik, ska bli sjukt kul har alltid roligt med dem så, det kommer säkert bli en rolig resa och såklart kommer vi ju hem med 3 poäng eller hur? haha.
Annars händer det inte så hemkt mycket idag det räcker väl att man ska till Halmstad ikväll o se fotboll eller vad säger ni haha.:P

Ha en underbar dag allihopa, vet att detta var t tråkigt inlägg men vet ej
vad jag ska skriva mer....men men.. ha det fint allihopa

NI vet väl om att ni är värdefulla? / Marie

Henke Larsson

Fy fan va bra jag mår. Henke stannar i ännu 1 år.
37 år ung han är kungarnas kung,
Henke Larsson är kung i vår värld..!!!!!!!!!


Helsingborg

Heej allihopa..

Idag har man varit ledig irån jobbet, min enda lediga dag denna veckan,
sen jobbar man fredag, lördag, söndag, men sen är man ledig 2 dagar efter det
och det är inga långa dagar jag jobbar i helgen så man ska inte klaga hehe.

men men nu lämnar vi jobbet hehe, idag blev det en sväng in till Helsingborg
med mamma skulle igentligen inom Fritidsresor, men det var stängt pga sjukdom
så det var väl inte riktigt meningen att man skulle in där o kolla resa men men får se hur det blir
med det vill ju åka iväg men inte nån som vill med liksom, jo kanske Fanny men får se hur det blir
tror det blir längre fram, men inom den snaraste tiden så ska jag utomlands hehe.

Men idag blev det istället fixa present till Fanny, sen shoppade jag ett linne till mig själv, sen nagelstärkande nagellack hehe. sen tog jag o mamma en fika, sen hem efter det men blev en lyckad dag trots allt.:P

Men ha det bra allihopa vi ses o hörs right?

Pussen o Kramen Till Er <3

Marie..



Helsingborg IF

Heej Sötnosar...
Shit vilket väder dte varit idag bara regnet o regnat o regnat
i stort sett hela tiden, liksom inget Stopp där inte, usch sen har
man ju jobbati detta vädret med, lite mindre kul kan man ju tycka hehe.
men men man kan inte styra över vädret nu hade man bara kunnat det så men tyvärr.

Ikväll blev det ju såklart in på Olympia i detta pissregn o storm
inget hindar ju mig från att stå inne på Olympia o stötta mittlag hehe..
Träffade min kusin där inne med en liten trevlig överraskning det där.:P
Satte os svid våra platser men man belv ju kanon blött fast man har lite tak över sig
det blåst ju in på oss ändå..

Andra halvleken så kom Tias över så jag stod med honom vid sidan vid trappan där det ej blåst så jätte mycket
eftersom ståplats kund ekomma över sittplats så gjorde han mig sällskap alltid lika trevligt ju :P men Patrik han skulle stå där han stod i regnet haha galen kille det där.:P men underbar..:)

Seger blev det ju för HIF i ovädret 2-1 efter mkt om och men ju sjukt skönt med seger ju <3

Skularson på planen igen ojoj den mannen har man saknat.:P

Men men nej nu ska jag dejta min kudden, och få min skönhetssömn haha, ska jobba imorgon så.

men ha det bra allihopa. Ciao / Marie

P.S GLÖM EJ KOLLA MADDES BLOGG O TÄVLA OM FINA PRISER

http://justmadde.blogg.se/


Helgen..

Heej alla glada.......
alltså fy fy fy på mig alltså, jag är grymt dålig på att blogga
men nu ska jg faktiskt ta o skärpa mig det lovar jag, måste börja ta tag i detta nu
och dels andra saker jag lovat mig själv hahah men men börjar med en sak i taget.

Helgen har jag varit ledig så otroligt skönt verkligen, denna helgen var efterlängtad av mig.
Torsdags kväll var jag o mamma inne på Fredriksdahl o såg Eva Rydberg, den var grymt bra
verkligen tyckte jag i alla fall :)

Fredagen blev det först stranden med mamsen o papsen, sen hem byta o göra ve sig lite sen ev det fixa dricka o sånt sen käka med Malin gott mums med pizza hehe.:P sen blev det festa lite här hemma hon o jag sen kom Tias också o gjorde oss sällskap sjukt kul värsta trion sen blev dte kolonin en sväng sen utgång istan.

Lördagen blev umgås lite med Tias, sen klippning o färgning, sen bara slöa hela dagen i stort sett lite smått selten sen dagen efter om man säger så hehe.:P

och idag har man tagit det lugnt, träffade Fanny en sväng istan tog en fika o snacka lite blev lite uppdaterad hee med andra ord, hem käka grillat o sånt lite myspys,

Det var min underbara helg hehe inte helt fel, ska ej klaga, kunde vari värre hehehe :P

Ha det underbart allihopa..puss o kram till er :)

TIPS :
 TITTA IN PÅ MADDES BLOGG O TÄVLA VINN FINA PRISER :) LYCKA TILL ALLIHOPA <3
www.justmadde.blogg.se


RSS 2.0