Seger <3

Hejsan Allihopa.

Förlåt att jag är så dålig på att skriva och uppdatera på denna blogg.
Har inte hänt så mycket, mest jobbat den senaste tiden för Nina så varit sjukskriven.
men jobbade min sista dag igår på jobbet för henne, för hon kommer tillbaka nu i veckan.
Så nu blir det väl att kolla om det finns nått jobb man kan söka, men har sommaren på mammas jobb
i alla fall och det är ju skönt. men det är skönt att vara ledig nu nån dag med.

Igår blev det in på Olympia med pappa såklart. Skånederby på Olympia, mellan HIF - MFF
och herregud vilken match alltså sjukt underbar match.:) Vilken stämning det var inne på Olympia.
Såklart vann ju HIF med 4-2 så sjukt underbar känsla det var alltså helt ofattbart.:)

Idag kom mina biljetter med posten till Uppsala, så nu är det bokat o klart. Åker upp till Uppsala
den 16 Maj till den 18 Maj så är jag hemma igen. Ska fira min födelsedag den helgen uppe i Uppsala.
Kommer bli sjukt skönt och sjukt kul:)

Blir att se OLA den 17maj i Uppsala med töserna, sjukt sjukt kul det ska bli verkligen,
hoppas bara det inte bli inställt liksom. då blir jag lissen hehe. Jag vet att jag inte är som alla andra
jag gillar denna killen och hans musik, låt mig då göra det !!!

Alla andra gillar precis vad de vill om det är dansband elr vad det är, jag accepterar det liksom då kan
ni acceptera att jag gillar OLA och hans musik och hans personlighet. att jag åker o ser spelningar och signeringar med honom soo what liksom?

Stämpla inte mig som nån jävla fjortis.!!!! Det finns många som är i min ålder som gillar OLA och ser honom hans fans är en bladning av olika åldrar så lägg ner.

Usch detta blev ett långt inlägg hehe men men läs om ni orkar annars skit i det.
Ni gör som ni vill haha.

Ciao Ciao see you <3

Förkyld

Hejsan Allihopa.
Idag är det Lördag igen.
Hmm inte hänt så spceillt mycket idag, städade undan lite på rummet var värsta bombnedslaget, men Malin tittadeförbi och gjorde mig sällskap, man har ju också åkt på västa mega förkyldningen med, så man sniffar ju nässpray haha, men det är lite bättre idag i alla fall än vad det var igår. Nu kan man andas i mellan åt i alla fall hehe. Men efter en städning så tog jag o Malin en fika här hemma, sen blev det en promenad ut i solen fast man är förkyld men tog på mig rejält så jag ej frös. Blev ner istan och hem igen hehe var skönt att komma ut o få lite frisk luft faktiskt.

Ikväll får jag se vad som händer, blir kanske en sväng till Malin eller om hon kommer hit, det är nget bestämt i alla fall, blir väl ta det lugnt o så och sniffa nässpray haha, men får hoppas den snart ger med sig.

Grattis till Ola som har namnsdag idag. :)
och Garttis till Johanna som fyller år idag hela 21 år gumman..:)
Hoppas ni får en underbar dag..:)

Ha det fint allihopa. puss o kram.

Ciao Ciao <3

Stan

Hejsan Allihopa..

Usch, förlåt men jag har inte hunnit att skriva i bloggen på några veckor hehe.
inte tänkt på det om jag ska vara ärlig hehe, men sån är jag men det har inte hänt så hemskt mycket i mitt lillaliv. Jag har varit inne och jobbat på mamma jobb såklart, en tjej som är sjukskriven och behöver folk visa dagar då de inte kan lösa det själva. Men lite pengar är ju aldrig fel. Fick jobba hela förra veckan, så det är ju inte fel, sen denna veckan blev det Torsdag bara men nästa vecka så blir det lite mera, men man ska väl inte klaga måste ha pengar från nånstans men inte så mycket man tjänar ändå.

LIksom man vill ju kunna börja leta lägenhet och flytta, känns som alla andra kompisar gör det och en annan bor fortfarande hemma i hos sina föräldrar pinsamt nog. Känner att jag vill ha mitt eget liv och stå på mina egena ben, ni fattar va?

Jaja idag blev det att träffa Malin, ner istan en runda och kolla läget hittade ett linne och en ny mascara som jag ska testa hehe får se om den är bra.:P återstår  se..:P Men träffade ju på ett par vi ej ville se bara och fick oss en jävla kommentar ska komma från rätt röv liksom hallå?

Men sen hem till Malin, coh så gjorde vi käk eller snarare Malin gjorde käk blev spagettit och köttfärsås, mums riktigt gott, sen skulle jag igentligen träffa Sebastian men han orkade ej och Malin skulle igentligen träffa Charlie men blev ej så, så vi betsämde oss för att gå en runda och klaga på varandra om våra problem hahhaa.

Nu ska jag bädda ner mig isängen i alla fall. en dag imorgon med.

Ha det fint allihopa..Ciao Bella :P // Marie

Onsdag

Hejsan.
Onsdag idag då ju, hmm vad har hänt idag då? Vaknade runt tio tiden, snackade lite med Malin över msn gjorde ve sig sen stack man och mötte henne, drog ner till stan och kollade lite skor, men ingen av oss hittade några direkt som vi ville ha, men spenderade tiden istan ett tag i alla fall. Sen tog vi bussen hem igen, så hängde Malin med inom mig innan hon skulle hem tills sig och senare träffa Charlie. Kvällen för mig har väl varit gansa tråkig om jag får säga det själv haha, inte hänt så jätte mycket små städat undan lite o så annars hjälpt mamma med tvätten, tråkigt men sånt som måste göras liksom. annars blir det att kika på Greys snart och slöa plugga lita teori i mellan åt med får det väl fast jag inte all är sugen på att kolla i den boken, men måste ta mig i kragen igen och göra nått åt saken så jag får mitt körkort nån gång haha right?

Jaja det blev ej så mycket skrivande här idag för min del, men ej hänt så mycket mer idag faktiskt så vet ej vad man ska skriva mer, nej ska kila ut i tvättstugan igen ta det sista o hänga det på tork..

Hörs o ses kanske, Ciao Marie..

Kap Verde

Hejsan Allihopa.
I söndags natt så kom man hem till Sverige igen efter en vecka på Kap Verde med familjen.
Det var verkligen en lärorik resa kan jag ju säga för att ni ska förstå. Det är ett fattigt land med brist på vatten och mycket grus, sand, och öken i stort sett. Bygger upp hotell och hotellexemplar överallt ser ut som en byggarbesplats i stort sett. Men stränderna är helt underbara där nere verkligen, sjukt vackert var  det, finns inga ord som kan beskriva havet och ständerna där nere, det måste upplevas verkligen. Landet hade ändå sin charm liksom på något sätt och det hade folket som bodde där med, många bar korgar och så på huvudet precis som i afrika alltså, man blev helt farcinerande (eller hur det stavas). Orkar ej skriva allt här om resan vill ni veta något så får ni fråga helt enkelt, men en lärorik resa var det verkligen.

Det var skönt att komma hem till svarige igen, man är tacksam över att man har det så bra som man har det här hemma. Träffade Malin igår det var så sjukt kul att träffa henne igen verkligen saknat den tösen så sjukt mycket fikade och sen en runda istan som vanligt hehe, sen släppte jag av henne hos Charlie haha.

Idag blir det ner en sväng på arbetförmedlingen snart och ha möte med min handläggare, suck vill inte men lika bra att man får höra vad hon har att säga inte för hon är till stor hjälp precis, men men får la se.

Ha det bra allihopa, kanske skriver mer senare idag får se.

Take Care, Cioa Bella.:P


image4

RSS 2.0